Krym

 

Протест ФПУ зазіханню на територіальну цілісність України. У зв’язку із загрозою суверенітету України, що виникла внаслідок вторгнення російських військових на територію Автономної республіки Крим, Федерація профспілок України від імені мільйонів трудящих висловлює рішучий протест зазіханню на територіальну цілісність країни та спробам дестабілізації суспільно-політичної ситуації в Україні.

Застосування сили у міжнародних відносинах є неприпустимим!

Ми закликаємо Російську Федерацію негайно зупинити військову агресію на території мирної держави.

Звертаємось до Верховної Ради, Уряду України вжити усіх необхідних заходів для вирішення кризової ситуації, що склалася на території автономії, виключно політичними і дипломатичними шляхами.

Закликаємо наших міжнародних партнерів: Загальну конфедерацію профспілок, що об’єднує профцентри країн СНД, Міжнародну конфедерацію профспілок, Всеєвропейську раду профспілок до братньої підтримки українського народу у прагненні розбудови незалежної держави та недопущення військового протистояння, яке несе катастрофічні наслідки для українського народу й економіки країни.

Закликаємо членів профспілок, усіх співвітчизників до єднання і солідарних дій заради мира та нашого спільного майбутнього у процвітаючій, незалежній і неподільній українській державі!

 

Федерація профспілок України