9V5A4143

 

17 червня п.р. в м. Києві первинною організацією Профспілки металургів і гірників України ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» була проведена мирна акція біля будинку Уряду та Адміністрації президента України. В акції взяли участь біля 70 представників трудового колективу підприємства та працівники представництва ЦК ПМГУ в м.Києві.

Мета акції – привернути увагу вищих органів влади до трудових і соціально-економічних проблем, що мають місце на підприємстві, а саме: порушення власником вимог трудового законодавства, невиконання положень колективного договору та інвестиційних зобов’язань.

В ході акції відбулись зустрічі з керівниками та фахівцями відповідних структур Кабінету Міністрів України та Адміністрації Президента України. Представники Профспілки оголосили вимоги трудового колективу та надали ґрунтовні аргументації. Було наголошено на необхідності залучення представників Профспілки до вироблення та здійснення заходів щодо вирішення проблемних питань, що виникли на підприємстві.

За результатами переговорів досягнуто домовленості, що всі вимоги та пропозиції будуть детально опрацьовані відповідними органами, також будуть запропоновані можливі шляхи щодо їх вирішення, про що поінформовано трудовий колектив та Профспілку.

В переговорах брали участь: голова профспілкового комітету ПАТ «АМКР» Бобченко Ю.В., його заступник Маринюк Н.М., заступник голови ЦК ПМГУ Рябко О.І., колишній голова ФДМУ Семенюк В.П., помічник народного депутата України Ляшка О.В.

 О.Рябко,

ЦК ПМГУ

9V5A4165

9V5A4410

 

IMG 1492

9V5A4155