Фото Карпати

В санаторії «Карпати» підбито підсумки роботи профспілкових оздоровниць Закарпаття за 2012 рік. Учасники наради – головні лікарі, їх заступники по медичній частині, голови профспілкових комітетів з приємністю відмічали, що санаторно-курортний комплекс працює успішно, домагаючись високих показників в системі ПрАТ «Укрпрофоздоровниця».

Торік в профспілкових санаторіях області оздоровлено понад 33 тисячі осіб, отримано майже 150 мільйонів доходів від реалізації путівок та надання послуг, в місцеві бюджети перераховано 45 мільйонів гривень. Проведено значну роботу щодо зміцнення матеріальної бази оздоровниць, поліпшення медичного, культурно-побутового обслуговування відпочиваючих.

Але головна увага учасників наради була прикута до вирішення назрілих проблем. Зокрема, з тривогою говорилося про серйозні порушення природоохоронного законодавства на території Голубинського родовища мінеральних вод, експлуатації Шаянського родовища, недоліки в проведенні тендерних закупівель, тощо. Вирішено питання щодо відкриття реабілітаційного відділення в санаторії «Верховина», намічено конкретні заходи щодо поліпшення фінансової роботи, підвищення заробітної плати.

Великій групі кращих працівників санаторіїв вручено профспілкові та відомчі нагороди, грошові премії.

В роботі наради взяли участь голова Закарпатської обласної ради профспілок Іван Король, голова правління ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» Микола Субота, голова обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України Володимир Турок.

На фото: Санаторій «Карпати», замок графа Шенборна

Сергій Баранчиков,