2

 

       Рада профспілок Івано-Франківської області спільно з Крайовою організацією ФСТ “Україна” на алеях міського озера провела обласний весняний легкоатлетичний крос на приз обласної профспілкової газети “Єдність”. В ньому взяли участь команди 9-и галузевих обєднань профспілок, а також кросмени міських рад ФСТ “Україна”, спортивних шкіл товариства, ветерани легкої атлетики.

     В масовому спортивному дійстві було задіяно близько 300 учасників. Найпершими розпочали змагання наймолодші вихованці шкіл (11-13 років) на 300 м. У дівчаток найкращою стала Дарія Овсянецька з СДЮШОР, у хлопчиків - Тарас Голодюк з ДЮСШ №2. У віці 14-17 років першими закінчили дистанції: у дівчат на 500 м. Тетяна Петрова, а у хлопців на 800 м. Олег Пучінський ( ДЮСШ №1).

     Серед дорослих атлетів у жінок на 1000 м. найшвидшою виявилася Наталія Солтан, яка представляла обком профспілки культури, а у чоловіків на дистації 2 км. не було рівних Тарасу Дуркало з обкому профспілки освіти і науки.

     Серед ветеранів легкої атлетики переміг Ярослав Остафійчук, доцент медичного університету.

     В комплексному заліку серед профспілкових обєднань першість вибороли кросмени обкому профспілки працівників культури. Друге місце на п”єдесталі пошани посіли представники обласної ради профспілки працівників хімнафтохімпрому, третє – обкому профспілки працівників освіти і науки.

     Переможцями серед міських рад ФСТ “Україна” стала команда обласного центру, серед спортивних шкіл – Івано-Франківська ДЮСШ №1.

       Всі переможці отримали медалі, памятні подарунки та грамоти.

     За результатами змагань сформована збірна команда товариства, яка візьме участь у Всеукраїнському кросі в червні п.р.

 

 

                                                                      

                   Прес-служба Ради профспілок Івано-Франківської області

 

     1

 

     3

 

     4