P1050131

 

Задзвеніли дитячі голоси в одній з кращих стаціонарних оздоровниць Закарпаття – дитячому закладі оздоровлення і відпочинку «Вогник», який знаходиться в мальовничій місцевості поблизу села Оноківці на Ужгородщині. Опікується цією «країною дитячих мрій» обласна профспілкова організація працівників державних установ (голова Марія Петечук).

У неповторне дитяче свято перетворилася урочиста церемонія відкриття першої зміни, на якій дітей привітали   голова Закарпатської обласної організації профспілки працівників державних установ Марія Петечук, голова облпрофради Іван Король, директор виконавчої дирекції обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Ігор Сегляник. А благословив дітей на щасливий і гарний відпочинок отець Іван.

В першу зміну у «Вогнику» протягом 18 днів оздоровлюватимуться і відпочиватимуть 86 дітей з Хустського, Виноградівського, Мукачівського, Міжгірського районів та міста Ужгорода, більшість з яких – членів профспілки працівників держустанов. Вартість одного ліжко – дня, як і в попередні роки, становить 110 гривень, яка складається з коштів профспілкового бюджету, Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, батьків. Під керівництвом заступника начальника оздоровниці Діани Гондорчин, вихователів загонів на дітей чекають гарно спланована різноманітна виховна, культурно – спортивна програма, цікаві мандрівки і екскурсії. Заходи кожного дня розписані на цілу зміну.

Отже, Закарпатський «Вогник» розпочав літній сезон. А усього в області розпочали роботу 13 дитячих оздоровниць, якими опікуються обласна рада профспілок, галузеві профспілки, профспілкові комітети підприємств і організацій. В них вже відпочиває понад одна тисяча дітей.

 

На фото:

 

-         Перша концертна програма;

-         Дітей вітає голова обласної профспілкової організації працівників державних установ Марія Петечук;

-         Благословляє дітей отець Іван;

-         В амфітеатрі оздоровниці;

-         Старший вихователь Роксана Єнінгі готує конкурс для дітей;

-         Юні вихованці «Вогника» з організаторами літнього оздоровлення дітей.

 

 

Фото автора

 

Сергій Баранчиков

завідувач відділу

організаційно – гуманітарної роботи

Закарпатської обласної ради профспілок

 

P1050119

 

P1050127

 

P1050133

 

P1050142

 

P1050140