флм2

14 січня 2020 року в Київській міськпрофраді за участі керівників членських організацій відбулося засідання Президії, яке провів Голова Міськпрофради Валентин Мельник.

Під час засідання члени Президії Міськпрофради провели ФЛЕШМОБ під гаслом: «Я ПРОТИ АНТИНАРОДНОГО ПРОЄКТУ  ЗАКОНУ УКРАЇНИ «ПРО ПРАЦЮ». 

Президією прийнято рішення  щодо участі 15 січня ц.р. в попереджувальній акції-пікетуванні Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів, де під час засідання Комітету буде розглядатися проєкт Закону України «Про працю», а 16 січня ц.р. –у Всеукраїнському профспілковому вічі на захист конституційних трудових і соціально-економічних прав працівників і діяльності профспілок.

На засіданні Голова Міськпрофради Валентин Мельник поінформував членів Президії щодо роботи Федерації профспілок України, яка здійснювалася задля недопущення прийняття антисоціального антинародного проєкту Закону України «Про працю» (реєстр. № 2708).

Також розповів про основні положення законопроекту, які погіршують права та гарантії  працюючих та позбавляють профспілки права на їх представництво та захист. Він закликав керівників членських організацій провести відповідну роботу  в своїх галузях, щоб первинні профспілкові організації на зборах висловили своє бачення щодо вищевказаного законопроекту, необхідності проведення активної роботи на підприємствах щодо інформування працівників стосовно викликів і загроз у разі прийняття Урядом законопроекту «Про працю».

Детальніше

мельник 

Управління з соціально-економічних питань та соціального діалогу

Київської міськпрофради