P1190101

У Закарпатті заходи до Дня Соборності України та 74-ї річниці утворення області у складі України  розпочалися на площі Народній в місті Ужгороді за активної участі профспілок.

Тут відбулася церемонія урочистого покладання квітів до пам'ятника Тарасу Шевченку за участі керівників області, Ужгородської міської ради, профспілок, правоохоронних та силових структур, представників дипломатичних відомств, військовослужбовців, священнослужителів, молоді тощо. У церемонії покладання взяв участь Заслужений академічний Закарпатський народний хор.

Далі хода рушила набережною Незалежності до пам’ятника Герою України Августину Волошину. В числі тих, хто ніс  100-метровим жовто-блакитним прапор України, були голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько, керівники обласних галузевих організацій профспілок.  Тут також відбулося покладання квітів, прозвучав Гімн України.

Далі колона продовжила рух через площу Театральну до пішохідного мосту. Представники влади, профспілок, молодь, громадські активісти, військові з’єднали береги Ужа  жовто-блакитним стягом.

На фото:

- представники профспілок Закарпаття під час покладання квітів на площі Народній;

- голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько в числі інших несе 100-метровий прапор України.

P1190097

Фото автора