91112538 3088918994716767 6231774298390921216 o

Об’єднання Профспілок Львівщини створило спеціальний фонд для придбання засобів індивідуального захисту працівників медустанов з метою протидії поширення COVID-19.

Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Профспілок Львівщини. Постанова передбачає акумулювання коштів ОПЛ та членських організацій, від зібраних профспілкових внесків, на боротьбу з коронавірусом.

Львівські обласні організації профспілок працівників вже перерахували на рахунок фонду більше 13 тис грн. Зокрема: «культура» – 5 тис грн, «ЖКГ» – 4 тис грн, «лісове господарство» – 1 тис грн, «соціальна сфера» – 1 тис грн, «автомобільне та шляхове господарство» – 1 тис грн, а також «Сокальський районний комітет профспілки освіти» ще 1,5 тис грн. За ці кошти закуплено марлеву тканину для пошиття масок медикам. Окрім цього ЛООПП «агропромислового комплексу» виділила ще 13 776 грн, на які закуплено і передано маски та халати для Львівської обласної інфекційної лікарні.

Об’єднання Профспілок Львівщини