5e20321753d39 1

За результатами проведеного Київською міською радою профспілок моніторингу, станом на 8 квітня ц.р. усі галузеві підприємства, крім визначених місцевою владою, працівники яких забезпечують функціонування столиці, працюють у дистанційному режимі.

Працівникам своєчасно та в повному розмірі виплачується заробітна плата. Скорочення працівників або масових вивільнень не планується, порушень законодавства з праці не виявлено. Працівники підприємств, які безпосередньо приймають участь у забезпеченні м. Києва теплом, світлом, наданням житлово-комунальних послуг, обслуговуванням житлово-комунального господарства, забезпеченні медикаментами, наданням медичних послуг працюють у штатному режимі. Працівники забезпечені засобами індивідуального захисту (масками, халатами, рукавичками), проводиться дезінфекція приміщень підприємств.

Двірники працюють в посиленому режимі – проводять дезінфекцію сходових клітин та під’їздів із застосуванням хлорних розчинів. Питання про проведення додаткової оплати вищевказаних робіт на рівні міста в стадії вирішення.

Підприємства організовують перевезення працівників на роботу.

Детальніше

Київська міська рада профспілок