6fee1872d0f0b7b402d22e8035b03528

За інформацією первинки, під час місцевих виборів 25 жовтня до Дружківської міської ради до її складу обрано голову профспілкової організації Дружківського машзаводу Анатолія Селіванова. Це буде його шосте скликання поспіль - люди довіряють профспілковому лідеру. Також головою Дружківської ОТГ обрано колишнього голову профкому Дружківського машзаводу Володимира Григоренко.

 

Підписано нову територіальну угоду між виконавчим комітетом Дружківської міської ради, представниками профспілкових комітетів підприємств, установ, організацій та Дружківською громадською організацією роботодавців підприємців на 2020-2022 роки. Важливою нормою цієї угоди є обов`язкова участь представників профспілок у розгляді усіх першочергових для місцян питаннях.

У жовтні відбулося засідання профкому Дружківського машзаводу, на якому було підбито підсумки літнього оздоровлення працівників, членів сімей та ветеранів. Зокрема, було оздоровлено 987 осіб, з них на базі відпочинку "Алмаз" Лиманського району Донецькій області області - 978 осіб, в інших місцях оздоровлення - 9 чол. У зв’язку з короновірусною інфекцією дитячі табори не працювали у звичному режимі, тому на "Алмазі" відпочило 214 дітей. Профком прийняв рішення про модернізацію душових кімнат та благоустрію теріторії бази відпочінку. Завдяки співпраці профспілкової організації заводу з благодійними фондами робітники підприємства отримали гуманітарну допомогу, а саме: засоби гігієни (45 осіб), одяг (260 кг).

Створено нову профспілкову ланку на дільниці різання металопрокату № 99. До неї увійшло 100% працюючих. Очільником зазначеної профспілкової організації обрано розпорядника робіт Анастасію Дорохіну.

 

Профспілка працівників вугільної промисловості України

за матеріалами профспілкової організації Дружківського машзаводу