Podpisan dogovor

В усіх Європейських країнах та розвинених державах Світу громадська злагода досягається через соціальний діалог, адже це єдиний цивілізований спосіб вирішувати спірні питання, які виникають міжсторонами. Безпосередніми учасниками такого діалогу є влада, роботодавці та профспілки.

Інструментом такої співпраці в Україні є Генеральна, галузеві, тристоронні територіальні угоди з соціально-економічного розвитку.

Враховуючи нагальну необхідність у подальшому розвитку соціального  діалогу та залучення до нього широкого громадського загалу, його безпосередні учасники –представники влади, роботодавців і профспілок днями пролонгували Тристоронню територіальну угоду про співпрацю на новий термін..

Предметом Угоди є співпраця соціальних партнерів та активна робота з соціального діалогу задля єдиної мети – побудови соціально відповідального суспільства в питаннях регулювання трудових, соціальних, економічних відносин, створення сприятливих умов для вирішення соціально-економічних проблем спілчан області.

Профінформ ФПО