unnamed

На адресу Федерації профспілкових організацій Чернігівської області (далі ФПО) надходять численні звернення від членів профспілок щодо підвищення цін і тарифів. Представники профспілкових організацій усіх рівнів глибоко стурбовані ситуацією, яка склалася навколо тарифної політики.

 

Така ситуація викликає неабияке обурення жителів області та підвищує соціальну напругу в суспільстві, тим самим провокуючи масові акції протесту.

Питання зміни тарифів для населення та промисловості можна розглядати лише після виходу нашої держави з кризи, відновлення у повному обсязі роботи всіх галузей економіки, стабільної ситуації на ринку праці, зростання рівня доходів та рівня життя громадян.

У зв’язку з цим за ініціативою голови Федерації профспілкових організацій Чернігівської області Ігоря Москаленка було підготоване Звернення президії ФПО до Кабінету Міністрів України щодо недопущення підвищення цін і тарифів на енергоносії та комунальні послуги для населення.

Також були надіслані відповідні листи до голови Чернігівської обласної ради Олени Дмитренко та Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка з проханням направити аналогічні звернення до Кабміну.

 MG 9726 1

Федерація профспілкових організацій Чернігівської області