зображення viber 2021 02 08 12 48 58

8 лютого відбулись збори трудового колективу ДП Лікувально-реабілітаційний центр для учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС ім. В.Т.Гуца.

На зборах Почесною грамотою Президії Київського обкому було відзначено представників профактиву підприємства та його керівництво в особі директора Апостолова В.І. за багаторічну співпрацю з галузевою профспілкою та особистий вклад в оздоровлення працівників дорожньої та автомобільної галузей. 

Подякою Федерації профспілок України було відзначено голову первинної профспілкової оргнізації ДП ЛРЦ ім.В.Т.Гуца Тетяну Шутько.

Також на зборах було укладено Колективний договір на новий термін.

Як зазначила голова Київської обласної організації Профспілки працівників автомобільного транспорту та шляхового господарства Вікторія Коротченко, яка брала участь у зборах, профкомом ДП ЛРЦ ім.В.Т.Гуца докладається багато зусиль на роботу з кожним членом колективу, відбувається постійний контроль за виконанням умов Колективного договору, організовується змістовне дозвілля для працюючих та членів їх сімей - тому в цьому підприємстві 100% працюючих – члени профспілки.

зображення viber 2021 02 08 12 48 59

Київська обласна рада профспілрок