20210211 100537

Профспілка працівників лісових галузей України визначила завдання на наступні п’ять років.

На VII-му З’їзді Профспілки працівників лісових галузей України, який відбувся сьогодні, 11 лютого, у м. Києві у Будинку профспілок, ухвалено програму діяльності Профспілки на період до 2025 року, обговорено зміні до Статуту Профспілки, обрано голову організації, делеговано представників Профспілки на VIII-й з’їзд Федерації профспілок України, а також представників до Ради і Президії ФПУ.

У роботі форуму взяв участь Голова ФПУ Григорій Осовий.

20210211 112513

Після обговорення Звіту ЦК Профспілки працівників лісових галузей про діяльність за останні п’ять років, її роботу було визнано задовільною.

Делегати заслухали Звіт ревізійної комісії та прийняли Програму діяльності Профспілки на наступний період, де було визнано одним з основних завдань - модернізація профспілок, посилення зв'язку з первинками та посилення солідарності у відстоюванні законних прав та інтересів працівників галузі.

20210211 100510

Наша сила – в єдності, - визнали учасники форуму, - підвищенні активності спілчан, для чого потрібно посилити внутрішні профспілкові комунікації  та активніше залучати молодь до профспілкового руху.

20210211 100621

У своєму вступі на з’їзді Голова ФПУ Григорій Осовий зосередив увагу на першочергових завданнях для профспілок усіх рівнів в ситуації, коли посилюється наступ на профспілки і права трудящих з боку влади.

Він наголосив на необхідності докорінної модернізації профспілкового руху України.  "Профспілки мають побудувати свою роботу і структуру таким чином, щоб стати дієвими правозахисними організаціями, які б діяли ефективно і активно на допомогу кожному своєму членові," - зазначив профспілковий лідер.

Серед пріоритетів діяльності було названо навчання членів профспілки, правовий захист, проведення організаційної та інформаційної роботи, а також здатність мобілізуватись для проведення солідарних дій на захист своїх законних прав та інтересів спілчан.

20210211 100708

Головою ЦК Профспілки делегати з'їзду одноголосно обрали ДУЛЮ Олексія Олександровича, який багато років очолює первинну профспілкову організацію ПрАТ “Київський картонно-паперовий комбінат”.

20210211 115102

Почесним головою Профспілки було вирішено обрати Вадима Дмитровича Сібільова, який тривалий час очолював Профспілку і стояв у витоків її утворення.

Голова ФПУ Григорій Осовий подякував Вадиму Дмитровичу за багаторічну плідну працю на благо спілчан, побажав йому міцного здоров’я та творчого довголіття, а також вручив ветеранові профспілкові відзнаки.

20210211 123724

Прес-центр ФПУ