А12

25 лютого поточного року Федерація профспілок Вінницької області провела семінар-навчання фахівців членських організацій ФПО з питань правової та соціально-економічної роботи.

Відкриваючи семінар, заступник Голови ФПО Володимир Слободянюк відмітив, що сьогодні найбільш загрозливим, в зв’язку з пандемією коронавірусу, є зменшення економічної активності, скорочення виробництва і, як результат, зниження життєвого рівня більшості працюючих. Тому, основне завдання колдоговірної кампанії 2021 р. - не допустити згортання та звуження раніше досягнутих норм і зобов’язань в колективних договорах, особливо, що стосується питань оплати та умов праці, соціального захисту працюючих.

В роботі семінару взяла участь та виступила Світлана Анпольська - заступник Голови Федерації профспілок області, директор підприємства ФПО ”Профспілкове”.

А13

З інформаціями виступили:

- ”Актуальні питання трудового законодавства” - Вадим Шевчук - головний правовий інспектор праці Апарату ФПО;

- ”Про рівень та стан виплати заробітної плати працівникам області у січні-грудні 2020 року; про стан ринку праці; про основні завдання колективно-договірної роботи на 2021 рік” - Ірина Степанець - головний спеціаліст з питань соціально-економічної роботи Апарату ФПО;

Відбулася фахова дискусія з вищеозначених питань.

Учасникам семінару було роздано відповідні методичні матеріали.

 Федерація профспілок Вінницької області