P1040816

Від часу утворення - з 1990 року Федір Матічин працює в Національному природному парку «Синевир», що в Міжгірському районі у Закарпатті. Помітивши його організаторські здібності, спілчани обрали його членом профкому, а згодом – головою профспілкової організації, яку він й нині очолює. В 2004 році на з’їзді Профспілки працівників лісових галузей України Федора Матічина було обрано членом ЦК галузевої профспілки. Тісно співпрацюючи з адміністрацією підприємства, профспілковий лідер вирішує соціально – економічні питання, які визначені колдоговірними зобов’язаннями, актуальні проблеми сьогодення. На порядку денному в профкомі – вирішення нагальних проблем, які хвилюють членів профспілки. Дбають тут і про оздоровлення працюючих та членів їх сімей. Зокрема, влітку цього року спільно з адміністрацією підприємства (директор Микола Дербак) було оздоровлено 20 дітей працівників НПП «Синевир», з яких 12 – із соціально незахищених сімей. На ці цілі було виділено 22,0 тис. грн. скооперованих коштів.

З ініціативи Федора Матічина велика увага на підприємстві приділяється спортивно – масовій роботі. Футбольна команда «Синевир» у 2011 році була переможцем міжнародного футбольного турніру пам’яті Героїв Соціалістичної праці, переможців міжнародних змагань лісорубів у канадському місті Монреаль (1967р.) Івана Чуси та Василя Шорбана, організаторами якого є Закарпатський обком профспілки працівників лісових галузей (голова Володимир Ільков) та обласна рада ФСТ «Україна» (голова Владислав Кушнірчук). Футболісти НПП «Синевир» успішно виступили і у Всеукраїнському фінальному турнірі з футболу на призи «Робітничої газети» в м. Алушта.

Цими днями начальник відділу рекреації, голова профкому Національного природного парку «Синевир» Федір Матічин відзначає свій 60-річний ювілей. Колеги по роботі, Закарпатський обком профспілки працівників лісових галузей, профспілковий актив бажають йому міцного здоров’я, душевного тепла, родинного благополуччя та сімейного затишку. Хай усі ваші справи супроводжує успіх, а добра вдача допомагає здійснити усі ваші задуми і плани. З роси і води вам!

На фото:

Голова профкому НПП «Синевир» Федір Матічин