1 130421

В ухвалених на нещодавній звітно-виборній конференції Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок основних напрямах його діяльності на 2021-2025рр. особлива увага, поряд з іншим, приділяється модернізації організаційної та інформаційної роботи, посиленню мотивації профспілкового членства.

        З метою реалізації цих завдань президія облпрофцентру та керівництво його Навчального центру розробляють зараз програму вдосконалення  системи підготовки та  перепідготовки профкадрів і активу.

        Деякі з цих нових напрацювань  вже були нещодавно  запроваджені під час циклу учбових семінарів для профактивістів Дніпропетровського теркому профспілки працівників вугільної промисловості.

2 130421

        Так, слухачам була запропонована нова лекція «Профспілки Дніпропетровщини: історія і сучасність», з якою виступив керівник прес-центру  облпрофоб’єднання, член Національної спілки журналістів України краєзнавець Віктор Коврига. Він багато років займається вивченням та популяризацією історії профспілок Придніпров’я, є автором кількох книжок та багатьох нарисів з цієї тематики.

        Зокрема, було звернуто  увагу  слухачів на те, що цього року  відзначатиметься  115 – річчя зародження профспілкового руху Дніпропетровщини, і цю дату необхідно використати для активізації інформаційно – пропагандистської, виховної роботи в профорганізаціях, підкреслюючи при цьому важливість продовження в нових реаліях життя традицій профспілок області у справі захисту прав та інтересів трудящих, зміцнення профорганізацій.

3 130421

                                                                              

  Прес – центр

  Дніпропетровськогооблпрофоб’єднання