site news JOBDAY 950x535 rgb 7

Відповідно до плану роботи КОРПС на 2021 рік, Київська обласна рада профспілок 29 квітня поточного року проводить нараду керівників членських організацій та профспілкового активу області до Всесвітнього Дня охорони праці у 2021 році під гаслом: «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи - ІНВЕСТУЙМО ЗАРАЗ У СТІЙКІ СИСТЕМИ БЗР» ( безпека та здоров’я на роботі).

Метою заходу є привернення уваги Сторін соціального діалогу до процесу формування політики щодо покращення безпеки та здоров’я працівників на роботі. В ході наради планується обговорення питань щодо стану охорони праці на підприємствах, установах та організаціях області, про основні заходи заінтересованих Сторін, що забезпечують належні, безпечні і здорові умови праці та особливості організації роботи в умовах карантину.

Захід відбудеться з 11-00 до 13-00 із дотриманням протиепідемічних заходів у приміщенні Федерації профспілок України за адресою: м. Київ, майдан Незалежності,2, 3 поверх, Зал засідань Президії ФПУ.

Початок реєстрації учасників наради - з 10-00 у фойє 3-го поверху будівлі Федерації профспілок України.
До участі в нараді запрошені представники Сторін соціального діалогу.

Запрошуємо Вас, шановні колеги, взяти участь і виступити на нараді.Враховуючи, що під час наради буде використовуватись програма відеоконференцзв’язку, пропонуємо запросити до участі Ваш профспілковий актив на місцях.

Київська обласна рада профспілок