Свет Шахтера

У повсякденномужитті вони токарі, обрубщики, ковалі, фрезерувальники ...

А цей день показав, що вони ще й справжні силачі!

Учасників змагань привітали генеральний директор підприємства Ковальчук О.М. і голова профспілкової організації Щабельная С.І.

Олександр Миколайович зазначив, що спорт на заводі завжди був в честі, і молоді заводчани підхоплюють естафету від старших колег і займаються спортом, змагаються і перемагають. І це здорово - особливо в рік 130-річчя заводу!

Світлана Іванівна побажала учасникам успіхів і помітила, що це тільки черговий етап змагань. Спартакіада триває!

Вперше відразу 18 заводчан вирішили випробувати себе в цьому виді спорту та з’ясувати, хто з них найсильніших. Були сформовані 6 команд по три людини. Кожен учасник команди піднімав 16-кілограмову гирю спочатку правою, потім - лівою рукою. У залік учасника йшла сума балів, в рамках команди підсумовувалися підняття гирі всіх членів команди. За найбільшою сумою піднять були визначені підрозділи-переможці.

Свет Шахтера1

Ними стали:

Третє місце - ЛИВАРНИЙ ЦЕХ із загальною кількістю піднять гирі - 280 разів!

Друге місце - КОВАЛЬСЬКИЙ ЦЕХ (367 раз)!

Перше місце - МЕХАНІЧНИЙ ЦЕХ №1 (408 раз)!

В особистому заліку місця розподілилися так:

3 місце - Шевцов Владислав, Механічний цех №1, з результатом 138 піднять!

2 місце - Шпаков Артем, Ковальський цех, з результатом 150!

1 місце - Галицький Олександр, Механічний цех №1, з результатом 155!

Уточнимо, змагання проходили в рамках заходів до 130-річчя заводу і заводської спартакіади, підсумки якої будуть підведені у жовтні.

Свет Шахтера2

Світлана Шабельна,

голова первинної організації профспілки працівників вугільної промисловості України Харківського машинобудівного заводу «СВІТЛО ШАХТАРЯ»