179167200 2925889217654003 4728133147242680291 n
«Сучасна комунікація онлайн: Безпечно, ефективно та результативно» – з такою назвою розпочав роботу вебінар для фахівців, які відповідають за інформаційну роботу у територіальних організаціях Профспілки. Мета заходу – донести актуальну інформацію про ефективні засоби комунікації; систематизувати знання та уміння фахівців; актуалізувати питання безпеки та захисту інформації; дати новий поштовх для активізації інформаційної діяльності на місцях, обмінятися ідеями, цікавими формами та методами роботи.
Роботу вебінару відкрив Голова Профспілки Георгій Труханов. Він окреслив вектор діяльності Профспілки у 2021 році, а також націлив учасників бути в курсі усіх новацій, бути мобільними й відкритими для спілкування. І наголосив, що сьогодні як ніколи є необхідність якісно посилити інформаційну роботу.
Участь у роботі заходу беруть представники Європейського комітету профспілок освіти (м. Брюссель), які поділяться досвідом інформаційної роботи на європейському рівні.
Профспілка працівників освіти і науки України