20210427 124927 1536x2048 1

Профспілковий комітет первинної профспілкової організації ПАУ на Державному підприємстві «ХМЗ «ФЕД» провів наступні заходи у рамках відзначення Всесвітнього дня охорони праці:

- враховуючи різке поширення коронавірусної інфекції COVID-19 та перебування  Харківського регіону в «червоній» зоні епідемічної небезпеки та ризик захворювання на підприємстві, профспілковий комітет придбав велику партію сертифікованих захисних масок. Сформовані індивідуальні комплекти засобу захисту видані кожному працівнику;

- профком передав до медичного центру ДП «ХМЗ «ФЕД» вже другий кисневий концентратор, призначений для кисневої терапії уражених легенів. Дане обладнання дуже ефективне для профілактики симптомів запалення та реабілітації уражених легенів;

- в читальному залі бібліотеки профспілкового комітету оформлена книжкова виставка «28 квітня - Всесвітній день охорони праці». На виставці представлені нормативно-правові акти та коментарі до них, книги і посібники, довідники та путівники, а також журнальні статті з охорони праці. Представлена література буде корисна керівникам, юристам, працівникам, відповідальним за охорону праці в різних виробничих сферах. На сторінках підібраних видань висвітлюються питання запобіжних заходів і гарантій прав окремих категорій громадян. Особливий інтерес викликає огляд основних змін в нормативному регулюванні охорони праці в 2021 році.

Виставка нагадує про необхідність дотримання правил техніки безпеки і про відповідальність, як за своє життя, так і за тих, хто знаходиться поруч з вами.

 

20210428 105210 1536x2048

За повідомленням сайту

Об'єднання профспілок Харківської області