644b59894c34edac

Профком Калуського «Карпатнафтохіму» (Івано-Франківська область) провів переговори з адміністрацією підприємства про підняття рівня оплати праці працівників.

Під час об’єднаного засідання профспілки «Карпатнафтохім» та Сервісних служб обговорено питання забезпечення спецодягом працівників «Карпатнафтохіму».

З інформацією про це виступив представник адміністрації підприємства, начальник відділу з охорони праці Василь Кучер. Вирішено до кінця червня поточного року закупити спецодяг і взуття для всіх працівників, у яких вийшов термін використання  спецодягу. Вразі не виконання рішення - вжити дисциплінарні заходи до відповідальних осіб.

Чільним питанням порядку денного було – «Про оплату праці». Ведуться переговори профспілки і адміністрації про підняття рівня оплати праці працівників  підприємства та визначено шляхи вирішення цієї першочергової проблеми.

Прийнято дві Заяви до Всесвітнього  дня охорони праці, в яких констатовано безпрецедентні виклики пандемії. У них підкреслено, що збережений в цих умовах трудовий колектив   є рушійною силою, яка забезпечує випуск продукції, успішну роботу підприємства, його економічне зростання.

Розглянуто Проект Методичних рекомендацій щодо проведення атестації робочих місць за умовами праці. Матеріали аналізу подано для реагування та врахування при його прийнятті до ЦК Профспілки працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості України, ФПУ та роботодавцям.

 

за повідомленням

сайту Ради профспілок Івано-Франківської області