100 3005

         Напередодні Дня Перемоги Дніпропетровський обком профспілки автомобілістів  і дорожників разом  з керівниками підприємств галузі за багаторічною традицією організували вшанування земляків – працівників цих галузей, які загинули у роки Другої Світової.

         Ще 1970 р., на честь 25-річчя Перемоги профспілка і керівництво АТП 11228 відкрили на площі поблизу цього підприємства пам’ятник героям війни. І ось уже багато років їх вшановують словами вдячності, покладанням квітів, виконанням військових пісень.

100 3012

         Цього року, на жаль, серед учасників акції не було живих свідків тих буремних подій – поважний вік, хвороби. Але напередодні керівництво обкому профспілки з керівниками підприємств відвідали деяких із ще живих фронтовиків, зокрема учасника війни і відомого автомобіліста 94-річного Григорія Кузьменка, який багато років плідно співпрацював з галузевою профспілкою.

100 3015

У своїх виступах на урочистому мітингу біля монументу голова обкому профспілки Андрій Берчук, представники влади поздоровили всіх з прийдешнім святом Перемоги, висловили вдячність за збереження пам’яті загиблих автомобілістів і дорожників.

 100 3007

                                                        Прес-центр Дніпропетровського

                                                        облпрофоб’єднання