20210513 081449

Як вже повідомлялось, у Навчальному центрі облпрофоб’єднання (директор – Галина Бондарєва) було організовано цикл семінарів для профспілкових працівників і активістів первинних профорганізацій Дніпропетровського теркому профспілки вугільників (голова – Сергій Юнак) . Цими днями у НЦ відбувся заключний семінар цього циклу, слухачами якого стали бухгалтери та скарбники первинок теркому.

Перед початком навчання з фінансовими працівниками зустрілися Голова Обласного об’єднання профспілок Віталій Дубіль та головний бухгалтер облпрофцентру Галина Мальцева. Вони розповіли про основні напрями роботи облпрофоб’єднання, акцентувавши увагу на необхідності активізації захисної роботи профспілок в умовах нинішньої соціально-економічної кризи та пандемії, організаційного та фінансового зміцнення профспілок.

Учасники семінару були ознайомлені з новими аспектами бухгалтерського обліку, звітності та оподаткування діяльності первинних профорганізацій, змінами у трудовому законодавстві (зокрема, щодо роботи в умовах карантину), психологічними особливостями діяльності в стресових умовах.

Загалом підвищили свою кваліфікацію більше 130 профактивістів галузі.

Прес-центр Дніпропетровського

облпрофоб’єднання