IMAG1011

13 травня ц.р. у рамках чергового засідання президії Чернівецької обласної ради профспілок укладено Меморандум про співпрацю у сфері соціального страхування між облпрофрадою та Управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернівецькій області.

         Свої підписи під цим документом поставили голова облпрофради Володимир Шкварковський та начальник Управління Олександр Кувіла.

         Меморандумом, зокрема, передбачено координацію зусиль Сторін, спрямованих на задоволення інтересів застрахованих осіб шляхом якісного надання соціальних послуг та матеріального забезпечення страхових виплат, створення сприятливих умов для надання допомоги застрахованим особам та потерпілим на виробництві, забезпечення спільної участі у розслідуванні нещасних випадків на виробництві, професійних захворювань, роботі комісій з питань охорони праці тощо. Окремо наголошено на важливість забезпечення об’єктивності в ході розслідувань, недопущення безпідставного звинувачення потерпілих або віднесення травм до таких, що не пов’язані з виробництвом, здійснення спільного контролю за проведенням атестації робочих місць щодо їх відповідності нормативно-правовим актам з охорони праці.

 IMAG1007

Михайло Лєньков,

завідувач відділом з питань

захисту соціально-економічних

та духовних інтересів працюючих

Чернівецької облпрофради