А20

Меморандум про співпрацю між Федерацією профспілок Рівненської області та Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області підписано у п’ятницю, 14 травня ц.р.

Своїми підписами під Меморандумом Микола Шершун, голова Федерації профспілок області та Василь Овдіюк, директор Регіонального центру надання безоплатної юридичної допомоги закріпили наміри до всебічної підтримки наших спілчан щодо юридичних питань, які виникають у їх щоденному житті.

Такі Регіональні центри діють у всіх районах нашої області. Оскільки юристи профспілок здебільшого консультують з питань трудового законодавства то у Центрі безоплатної юридичної допомоги консультації можна отримати і з майнових питань, питань спадщини, сімейного права, пенсійних питань тощо.

Крім того у Центрі можна отримати послуги інформаційної, консультативної допомоги. Регіональний центр на договірній основі взаємодіє із судами, органами прокуратури та іншими правоохоронними органами, органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, іншими суб’єктами надання безоплатної правової допомоги, органами адвокатського самоврядування, громадськими об’єднаннями.

Профінформ ФПО