В Надвірнянській ТГ

Голова Івано-Франківської обласної організації Профспілки працівників державних установ Ніна Гушпіт та завідувач оргвідділу обласного комітету Профспілки Валерій Крецул провели робочу зустріч з головою Надвірнянської міської ради територіальної громади Зіновієм Андрійовичем.

Під час зустрічі представники Профспілки цікавилися життям новоствореної територіальної громади, умовами праці її працівників. Міський голова поділився своїми  напрацюваннями і планами щодо соціально-економічного та культурного розвитку   територій.

В свою чергу голова обласного комітету Профспілки розповіла про роботу по захисту прав та інтересів спілчан. Тільки за останні місяці вдалося відстояти право на переведення держслужбовців  в  органи  місцевого самоврядування без конкурсу, відновити достроковий   вихід на пенсію за 1,5   роки  при   вивільненні   працівників, посприяти забезпеченню лікувальних закладів бланками листків непрацездатності без  яких  не  можливо  було отримати  належні виплати, домогтися збільшення   штатної   чисельності  працівників    підрозділів із соціального захисту населення захисту населення в окремих колишніх районах.

Також обговорено подальшу співпрацю обласної і районної організацій Профспілки з керівництвом та профкомом  міської громади задля досягнення кращих результатів в роботі на благо людей.

 

Рада профспілок Івано-Франківської області