А33 

 Спостерігаючи за змаганнями команд–учасниць обласної міжгалузевої спартакіади колективів фізкультури підприємств, організацій та установ Полтавщини, дійшли висновку – як же скучили азартні та енергійні наші спілчани за спортом,нехай і не вельми високих досягнень, упродовж оцих нудотних карантинних місяців!

Атож, минулої суботи, 29 травня, за ініціативи Полтавської обласної організації Фізкультурно-спортивного товариства «Україна» та за підтримки низки організацій на полтавському стадіоні «Динамо» й відбулися традиційні ігри. Відзначимо особливо активну і помітну практичну участь у підготовці заходу обласної профспілки працівників підприємств харчової та переробної промисловості, зокрема, її очільниці Віри Сопіної.

Цього разу набридлі усім локдауни-карантини зашкодили справді масовій участі колективів – але на майданчиках та за столами з дотриманням вимог дистанції і здорового глузду зійшлися вісім команд у п'яти видах спорту. Майже сто учасників (любителям статистики – 98) представляли АТ «Полтавагаз», ТОВ «Полтаваенергозбут», державний медичний університет, КП «Обласний заклад з надання психіатричної допомоги Полтавської обласної ради», КП «Полтавський обласний клінічний протитуберкульозний диспансер Полтавської обласної ради», низку підприємств харчової та переробної промисловості. Змагалися волейболісти, міні-футболісти, шахісти, шашкісти тадоміношники.

Переможців не називаємо спеціально, бо перемогли гарний настрій, звісно, воля до перемоги та спортивний азарт.

Полтавська облпрофрада