1624014106 sem3obl 16

15-18 червня 2021 року в м. Святогірськ за участі заступниці Голови Профспілки Ольги Чабанюк відбувся Форум молодіжного крила Донецької, Луганської, Сумської обласних організацій Профспілки працівників освіти і науки України.

Ініціаторами та натхненниками заходу виступили безпосередньо голови обласних організація Профспілки – Тетяна Заморська (Донецька обласна організація Профспілки), Сергій Севрюк (Луганська обласна організація Профспілки), Сергій Осадчий (Сумська обласна організація Профспілки).

Насичена програма заходу передбачала різні форми і методи роботи, обговорення поточних справ та проблем профспілкових організацій, обмін досвідом та презентації напрацювань команд, а також декілька тренінгових сесій.

«Сучасному поколінню – нові перспективи» – така тематика виступу Ольги Чабанюк заступниці голови Профспілка працівників освіти і науки України, у якому вона акцентувала на діяльності організації, що направлена на захист та відстоювання Конституційних прав, як студентської, так і робітничої молоді, озвучила ідеї та напрацювання щодо активізації молодіжної роботи та мотивації членства в організаціях.

Детальніше

Профспілка працівників освіти і науки України