image0 

22 липня 2021 року Президія Київської обласної ради професійних спілок основним у порядку денному розглянула питання «Про досвід роботи  Київської обласної організації Профспілки працівників агропромислового комплексу України по роботі з молоддю».

На засіданні відбулась тематична презентація. Після обговорення інформації із зазначеного питання члени Президії схвалили практику роботи Київської обласної Профспілки працівників АПК з молоддю та вирішили рекомендувати її досвід членським організаціям  Київської облпрофради для використання в практичній роботі.

У Постанові Президії КОРПС наголошено на необхідності:

- активізувати роботу з молоддю, як це зокрема передбачено у резолюції VIII-го з’їзду  Федерації профспілок України «Сучасному поколінню – нові перспективи»;

- залучення молоді до активної реалізації проєктів впровадження сучасних інформаційних технологій у діяльність профспілок, використання інноваційних методів мотивації профспілкового членства та вирішення актуальних проблем розвитку профспілкового руху.

Членським організаціям профспілок Київщини рекомендовано завершити процес створення Молодіжних рад (комісій) на всіх рівнях профспілкових структур та передбачати у своїх бюджетах необхідні кошти на роботу з молоддю.

До складу Молодіжної ради Київської обласної ради професійних спілок членські організації до кінця липня ц.р. мають делегувати своїх представників з числа профспілкових працівників і активістів віком до 35 років.

IMG 20210723 121052

Голова Київської обласної ради профспілок Василь Хвостіков вручив Подяку КОРПС голові Молодіжної ради Київської обласної Профспілки працівників агропромислового комплексу Владиславу Різнику за ефективну та результативну діяльність по організації роботи з молоддю.

Президія КОРПС розглянула низку інших актуальних питань, з яких було ухвалено відповідні рішення.

Київська обласна рада профспілок