sP1010612

 

 

6 вересня XII обласна міжгалузева спартакіада профспілок зібрала учасників 13 галузевих команд в спортивно-оздоровчому таборі «Орлятко», що під Сумами. Цьогорічна спартакіада присвячена 75-річчю утворення Сумської області.

В змаганнях з 7 видів спорту прийняло участь понад 170 учасників. Вони мали можливість спробувати свої сили в індивідуальних заліках (армлеслінг, гирьовий спорт, шахи, шашки, настільний теніс). Звичайно не обійшлася спартакіада і без королеви спорту-легкої атлетики-біг на 200 та 400 метрів. Команди галузевих обкомів та підприємств були поділені на

2 групи.

           Серед команд першої групи переможцем стала команда обкому профспілки працівників освіти і науки України, друге місце   виборола збірна команда обкому профспілки працівників машинобудування та металообробки, третє - команда профкому ПАТ «Сумихімпром».

         Переможцем у другій групі стала команда профспілкової організації Сумської філії ПАТ «Укртелеком».

         Серед призерів-команди обкому профспілки працівників будівництва та промисловості будматеріалів та обкому профспілки працівників зв’язку УДППЗ «Укрпошта».

         Переможці в особистих змаганнях нагороджені дипломами, медалями, а команди-призери отримали дипломи та кубки обласної ради профспілок і управління молоді та спорту Сумської облдержадміністрації.

         Вітали учасників спартакіади на відкриття та нагороджували переможців голова облпрофради Валентина Єсепчук,

         заступник голови обради ФСТ «Спартак» Тетяна Павловська.

         З нагоди дня міста Суми учасники Спартакіади поклали корзину квітів до Монументу Слави.

         І на сам кінець всі учасники Спартакіади покуштували смачного кулішу.

         Організатори спартакіади вдячні директору спортивно-оздоровчого табору «Орлятко» Кулику О.В., керуючому санаціей ПАТ «Сумихімпром» Лазаровичу І.В., облраді ФСТ «Спартак» за сприяння у проведенні спортивних змагань.

 

Сумська обласна рада профспілок