20150109 025712

30 вересня ц.р. за участі голови облпрофради Володимира Барабаха відбулося організаційне засідання нового складу Молодіжної ради Чернівецької обласної ради профспілок, до якого увійшли представники більшості її членських організацій.

Головою ради молодіжні профспілкові лідери вдруге обрали Віталія Кіндзерського, який очолює профспілкову організацію студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, заступником - Надію Матіос, головного спеціаліста Управління Державної міграційної служби  України в Чернівецькій області.

Члени Молодіжної ради обговорили найближчі плани та перспективи майбутньої діяльності. Пріоритетними напрямами визначено проведення інформаційно-просвітницької роботи серед молоді та залучення її до профспілкового членства, консолідації інтелектуального та професійного потенціалу молоді, спрямованого на зміцнення Чернівецької обласної ради профспілок.

Михайло Лєньков, завідувач віділом з питань захисту соціально-економічних та духовнихінтересів Чернівецької облпрофради