М.2

Відбулася робоча зустріч голови Закарпатської обласної профспілкової організації Профспілки працівників державних установ України Діани Гондорчин та директора Регіонального центру з надання безоплатної правової допомоги у Закарпатській області Василя Попадинця.

         Під час зустрічі було підписано Меморандум про співпрацю. Його метою є консолідація зусиль, спрямованих на співпрацю у сфері надання безоплатної правової допомоги членам галузевої профспілки.

         В конструктивному обговоренні основних напрямків співпраці визначено розроблення та реалізацію спільних проєктів та програм, організацію та проведення заходів, спрямованих на підвищення правової інформованості членів профспілки, а саме  - семінарів, круглих столів, робочих зустрічей, тощо.

         Наголошувалося і на важливості інформаційної складової в спільній діяльності підписаного Меморандуму. Зокрема, передбачено розміщення інформації, зміст якої може становити спільний інтерес, на офіційних веб-ресурсах обласної  профспілки та Регіонального центру. Керівники обидвох структур також обмінялися інформацією щодо своєї діяльності та  напрямків роботи в сучасних умовах.

         На офіційній сторінці обласної профспілки працівників державних установ в соцмережі Facebook подана детальна інформація щодо центрів та бюро правової допомоги у Закарпатті.

Сергій Баранчиков,

прес-центр Закарпатської облпрофради