31fd7b34074b4bc4b930b617bd092504a2bc6041

Вже третій рік поспіль члени Молодіжної ради Федерації профспілкових організацій дотримуються гарної традиції - влаштовувати свято до Дня Святого Миколая для тих, хто цього потребує трошки більше ніж інші!

Цього року увага була приділена діткам із вже знайомого нам Районного Центру соціально-психологічної реабілітації дітей с. Хмільниця. В закладі перебувають дітки, сім’ї яких опинилися у складних життєвих обставинах.

На вихованців Центру чекала цікава та пізнавальна інтерактивна вистава «Чарівна скринька» за участі «Святого Миколая» , «янгола» та «чортика», яку представили актори студентського театру «Ex Libris». Також дітки мали змогу пограти в веселі ігри та взяти участь у конкурсах.

Наостанок кожен хлопчик та дівчинка (загалом 34 дитини) отримали різноманітні подарунки: іграшки, засоби догляду та інші необхідні речі.

Молодіжна рада Федерації профспілок області щиро дякує добродійникам завдяки фінансової допомоги яких відбулася ця благодійна акція, а саме:

• Федерації профспілкових організацій Чернігівської області;
  • Підприємству «Навчально-методичний центр» профспілок;
  • Чернігівській обласній організації Профспілки працівників освіти і науки України;
  • Чернігівській обласній організації Профспілки працівників АПК України;
  • Чернігівській обласній організації Профспілки працівників охорони здоров'я;
  • Чернігівській обласній організації Профспілки працівників споживчої кооперації України;
  • Чернігівській обласній організації профспілки працівників лісового господарства;
  • Первинній профспілковій організації "Укрнафта Буріння";
  • Чернігівській обласній організації Профспілки працівників ЖКГ, місцевої промисловості та побутового обслуговування населення України;
  • Первинній профспілковій організації Деснянського басейнового управління водних ресурсів;
  • Професійній спілці будівельної компанії "УкрСіверБуд";
  • Народному депутату України Сергію Гривку.

Окрема подяка членам Молодіжної ради профспілок (Томілець Тетяні, Цехмістер Ганні, Поліщук Ірині, Печерній Тетяні, Ромашиній Анастасії, Ніценко Людмилі, Чубенок Юлії, Грішній Ірині, Сащенко Оксані, Кухаренко Аллі, Заяць Альоні, Зазимко Ангеліні, Копишу Віталію) та Радіоненко Олені, які так само долучилися до збору коштів, а також допомагали в організації та закупівлі подарунків.

Молодіжна рада профспілок Чернігівщини