279442424 2125906510906578 4027951372340265592 n
Шановні спілчани, дорогі колеги!
Цьогорічний Першотравень — не лише Міжнародний день праці, він має стати нині ще й днем солідарності за мир усіх демократичних сил. І найперше — профспілок. Бо саме вони — та найпотужніша сила, яка здатна об’єднати та згуртувати людей праці.
Будь-яка війна чи збройний конфлікт руйнують усталені норми життя, позбавляють домівок, роботи… Люди гинуть не тільки на полі бою, а й від варварських ворожих обстрілів у тилу, від знущань у катівнях окупованих населених пунктів.
Наша Атомпрофспілка, як і всі інші профспілки України, об’єднані ФПУ, з перших днів війни, розв’язаної в Україні рф, звертається до міжнародної спільноти по допомогу. Бо знаємо, що самотужки нашій країні в рази важче буде подолати знавіснілого ворога.
Нас підтримують в усьому світі, нам допомагають. Не без участі зарубіжних колег наші тимчасово переселені громадяни мають можливість працювати і за кордоном, утримувати свої сім’ї, надсилати допомогу нашим Захисникам.
На підприємствах та в установах атомно-промислового комплексу, у великих та маленьких організаціях чесно й сумлінно трудяться наші спілчани. Ми всі розуміємо, що нам, як ніколи, потрібна згуртованість, людяність і доброта. Важливо ділитися теплом своїх сердець, а також заробленими коштами з тими, хто цього зараз потребує найбільше.
У надзвичайно важких умовах працюють нині наші колеги на Запорізькій АЕС, бо її місто-супутник Енергодар і сама атомна електростанція окуповані ворогом. Видихнули з полегкістю працівники ЧАЕС та зони відчуження, коли загарбник втік з чорнобильської території. Але рашистські мародери залишили після себе варварські наслідки. Усі разом ми допомагаємо нашим колегам долати їх.
Право на працю і гідний заробіток у цих тяжких умовах війни, а ще право на збереження свого підприємства, звертаючись до владних структур, обстоюють і працівники ДП «СхідГЗК».
Ми всі розуміємо, що працювати сьогодні і мати гідну заробітну плату — дуже важливо. Бо всі разом уболіваємо за Перемогу!??
?Фото з архіву