фото репр 2

 

У зв’язку із закінченням 5-річного терміну з моменту проходження оцінки відповідності критеріям репрезентативності суб’єктів сторони профспілок до відділення НСПП в Закарпатській області звернулася обласна організація профспілки працівників   АПК (голова Ганна Кулик), яка є третьою за чисельністю членів профспілок серед галузевих профспілок нашої області.

За результатами комісії з опрацювання поданих матеріалів, відділенням НСПП у Закарпатській області прийнято рішення про відповідність критеріям та підтвердження репрезентативності зазначеній облорганізація профспілки на територіальному рівні. Це дає їй право брати участь у колективних переговорах з укладення територіальної угоди та делегування представників до органів соціального діалогу.

Начальник відділення НСПП Іван Палко привітав Ганну Кулик - голову обласної організації профспілки працівників АПК  і  вручив їй Свідоцтво про визнання репрезентативною на територіальному рівні.

На фото: начальник відділення НСПП у Закарпатській області Іван Палко вручає Свідоцтво про підтвердження репрезентативності голові облорганізації профспілки працівників АПК Ганні Кулик.

Сергій Баранчиков,

пресцентр Закарпатської облпрофради