slide 898765

 

    На спілчан підприємств та організацій житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення сьогодні покладені відповідальні і важкі обов'язки – зберегти нормальне функціонування інфраструктури в умовах воєнного стану, а на багатьох територіях – на лінії фронту, під ракетними обстрілами і бомбовими ударами російських нацистів. Віддамо належне працівникам галузі – з обов'язками вони справляються з честю.

          У режимі годинникового механізму функціонують і відповідні служби Полтавщини – міський електротранспорт, газопостачання, водогони, вивезення відходів. У Полтаві наразі працівники масово упорядковують зелені газони.

          Активно діє більш ніж шеститисячна обласна організація галузевої профспілки: розгорнута організація благодійної допомоги Збройним Силам, переселенцям, постійно контролюється діяльність Новосанжарського санаторію-профілакторію «Антей», який прийняв біженців з Харківської області.

          Днями обласна організація профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення отримала документи з підтвердженням репрезентативності від відділення Національної служби посередництва і примирення у Полтавській області, їх вручила голові обласної профспілки Петру Латишу начальник відділення Оксана Атаманюк.

 Полтавська облпрофрада