Турист Фото 1 

Як уже повідомлялося раніше, Чернівецькою облпрофрадою, її членськими організаціями надається допомога колегам-профспілковцям, їх родинам, знайомим з інших областей України, які зазнали ворожої агресії, у тимчасовому розміщенні в готелях, приватних помешканнях, забезпеченні продуктами харчування, медикаментами та іншими предметами першої необхідності, а також у працевлаштуванні вимушених переселенців у різних сферах життєдіяльності регіону.

Однією з перших до цього долучилася й профспілкова організація ДП "Чернівцітурист" ПрАТ "Укрпрофтур". З часу введення в Україні воєнного стану у профспілковому майновому комплексі готелю "Турист" прийнято та розміщено понад 4000 вимушених переселенців, у т.ч. на безоплатній основі більше 300 осіб, як правило, членів профспілок.

Турист Фото 3

У холі готелю облаштовано місце, де можна безкоштовно пригоститися гарячим чаєм та кавою, скуштувати печиво чи інші солодощі. Працює також кухня для приготування їжі.

Днями заклад відвідав голова Чернівецької обласної ради профспілок Володимир Барабах, який поспілкувався з трудовим колективом готелю і вручив допомогу з Фонду солідарності профспілок України Олександрі Тельній з м.Харкова, працевлаштованій тут на посаду покоївки.

   Турист Фото 2

Михайло Лєньков,

завідувач відділом з питань

захисту соціально-економічних

та духовних інтересів працюючих

Чернівецької облпрофради