1655318511 2

У ці важкі для країни часи Київська обласна організація Профспілки працівників ЖКГ МП ПОН продовжує докладати зусиль для забезпечення разом з господарниками стабільної роботи підприємств та соціального захисту працюючих.

Однією з важливих умов є стабільне та безперервне надання комунальних послуг з водо,- теплопостачання водовідведення, прибирання вулиць та прибудинкових територій, вивезення сміття, організація поховань, перевезення пасажирів. Київська обласна організація в цей в цих надскладних умовах тримає на контролі всі питання щодо соціального захисту працівників галузі. Надаються правові консультації. Триває обмін інформацією з нагальних питань діяльності профспілки, підтримки один одного. На 13 червня 2022 року 74 члена профспілки, які втратили майно і були пошкоджені будинки отримали фінансову допомогу від Київської обласної організації. Надається фінансова допомога ВСУ.

9 червня відбулось засідання Президії обласної організації Профспілки працівників ЖКГ МП ПОН. Серед питань, що рзглянули члени Президії, "Про надання матеріальної допомоги постраждалим від російської агресії". Президія розглянула низку актуальних питань діяльності Профспілки.

З усіх питань порядку денного ухвалені відповідні постанови.

Київська обласна рада профспілок