Ринок Фото 3

Чи не найпопулярнішою торгівельною точкою нинішніх Чернівців є “Ринок Центральний”, що по вулиці Дмитра Загула, 9. Це один із кращих сучасних торгівельних комплексів обласного центру, який до вподоби не лише чернівчанам, а й численним гостям міста, зокрема вимушено переміщеним особам.

На ринку створено усі належні побутові умови для 250 підприємців, які мають тут постійні робочі місця, що сприяє щоденному обслуговуванню 3-4 тисяч відвідувачів. За останніх п’ять років за власні кошти ринку проведено масштабну реконструкцію з будівництвом другого і третього поверхів та підвального приміщення на 40 паркомісць. На фінішній стадії установка ліфтів та ескалаторів. Завдяки зведеній загальній покрівлі тут обслуговують покупців за будь-якої погоди. Передбачено упродовж двох наступних років завершити усі роботи з реконструкції ринку і доведення його до умов європейського рівня.

Ринок Фото 5

Налагоджена і ефективно працює служба експертів з визначення якості овочів, фруктів, інших продуктів споживання. Особлива увага приділяється контролю за реалізацією мясної та молочної продукції з дотриманням відповідних санітарних норм.

За словами директора комплексу Василя Кавулі, з початку введення в Україні воєнного стану на ринку організовано щотижневий збір коштів на потреби ЗСУ, яких  станом  на 25 липня ц.р. зібрано та перераховано захисникам Вітчизни у сумі 1,2 млн. грн.

Ринок Фото 2

Профспілкова організація ТОВ “Ринок Центральний”, яку вже понад 15 років очолює Ірина Павлюк, є однією з кращих серед профспілкових організацій торгівлі Чернівців щодо рівня соціально-економічного і правового захисту підприємців, а також дотримання правил охорони праці та пожежної безпеки.

Нещодавно у колективі побував керівник обласної організації Всеукраїнської профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг Михайло Андрусяк, який привітав працівників ринку  з нагоди професійного свята – Дня працівників торгівлі.

 Ринок Фото 9

Ринок Фото 7

 Михайло Лєньков,

завідувач відділом з питань

захисту соціально-економічних

та духовних інтересів працюючих

Чернівецької облпрофради