zbory 020822

В Івано-Франківському обласному Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій відбулися позачергові профспілкові збори та збори трудового колективу.

 

Їх необхідність була викликана тим, що багаторічний профорганізатор цієї первинки Ярослава Надворняк вийшла на заслужений відпочинок, а також  потребою прийняти новий Колективний договір між роботодавцем і працівниками з врахуванням останніх змін у законодавстві.

 У  обох зборах взяв завідувач відділу організаційно-масової роботи, член президії   обласного комітету Профспілки працівників державних установ України Валерій Крецул. Виступаючи на зборах первинної профорганізації, він підкреслив, що колектив Центру відомий своєю творчою  працею та креативністю і направду є одним з найкращих серед таких центрів в Україні.  «Добре знаю особисто більшість ваших працівників, з багатьма разом працював в органах державної влади. Обласний комітет Профспілки разом з вами щороку  проводив навчання працівників галузі, профспілкового активу і всі вони були задоволені його рівнем», - наголосив Валерій Крецул.

Новим головою первинки  збори одностайно обрали в.о. першого заступника директора Центру з питань розвитку Романа Шкварлу, який до цього був її скарбником, а скарбником - завідувачку відділу моніторингу якості освіти та міжнародного співробітництва Оксану Гайдай.

На зборах трудового колективу виступив директор Центру Любомир Слободян, який проінформував учасників про важливість Колективного договору та про зміни і доповнення, які пропонується внести до нього. Валерій Крецул також надав поради щодо окремих аспектів, які варто враховувати при  підготовці і забезпеченні контролю за виконанням договору. Оскільки в колективі була проведена належна інформаційна робота щодо змісту нового Колдоговору, збори прийняли його без зауважень.

На світлинах:

-на передньому плані представник обласного комітету Профспілки Валерій Крецул та директор Центру Любомир Слободян;

-Валерій Крецул та Любомир Слободян з новообраними профорганізатором і скарбником первинки;

-Колективне фото учасників зборів.

 

Рада профспілок Івано-Франківської області

Джерело: http://www.rpo.if.ua/index.php?act=page&id=2663#