297543242 2861041967526087 794868739657449781 n

 

З часу започаткування в Україні загальнонаціональної хвилини мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України трудовий колектив обласного центру зайнятості щоденно о 9-й годині ранку збирається біля каплички, збудованої на його території за кошти працівників, щоб вшанувати світлу пам’ять полеглих співвітчизників.

 

          В цій сумній церемонії 3 серпня взяла участь голова Івано-Франківської обласної організації Профспілки працівників державних установ Ніна Гушпіт. У своєму виступі перед присутніми вона висловила захоплення героїзмом наших воїнів, які боронять Україну і чинять спротив російським загарбникам.

          Голова обласного комітету подякувала працівникам за щоденну сумлінну роботу, співпрацю із роботодавцями щодо збереження трудового потенціалу в області, працевлаштування  краян і внутрішньо переміщених осіб, а також за їх згуртованість, єдність, патріотизм та підтримку Збройних Сил України, підрозділів територіальної оборони і вимушених переселенців.

          З березня місяця колектив центру щомісячно віддає одноденний заробіток на потреби ЗСУ, долучився до збору коштів на купівлю автомобіля, придбав тепловізор та захисні шоломи для військовослужбовців. За профспілкові кошти закуплено продукти харчування для біженців.

          Після завершення заходу вона ознайомилася з умовами праці в колективі, обговорила з директором центру Василем Цимбалюком і заступником директора-начальником відділу організації профорієнтації Ольгою Шевчук за участю голови профкому Ірини Ганчак та члена президії обласного комітету Профспілки Григорія Горбаля ситуацію із збереженням трудових прав працівників в умовах воєнного стану.

          Маючи чітку громадянську позицію і непохитну віру в нашу Перемогу, трудовий колектив та первинна профспілкова організація обласної служби зайнятості й надалі допомагатиме військовим, внутрішньо переміщеним особам, безробітним, адже лише спільними зусиллями ми подолаємо ворога і щасливо житимемо на своїй, Богом даній землі !

Все буде Україна!

НА СВІТЛИНАХ:

- Ніна Гушпіт виступає перед учасниками  загальнонаціональної хвилини мовчання за загиблими;

-по центру серед учасників загальнонаціональної хвилини мовчання за загиблими Ніна Гушпіт, Василь Цимбалюк і Ольга Шевчук;

-Ніна Гушпіт разом з керівництвом центру і профкому біля каплички.

 

Рада профспілок Івано-Франківської області

 

http://www.rpo.if.ua/index.php?act=page&id=2664