den neftyanika2014

Шановні друзі!

Дорогі нафтогазовики!

 

Дозвольте від імені Центральної ради Укрнафтогазпрофспілки щиросердно привітати усіх вас з галузевим професійним святом - Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості.

Сотні трудових колективів, десятки тисяч робітників, майстрів, техніків, інженерів, керівників, управлінців щоденно і цілодобово забезпечують видобуток нафти і газу, їх зберігання, переробку і транспортування.

Завдяки саме вашій самовідданій праці Україна, її економіка, Збройні сили мають надійне енергетичне забезпечення  виробництва та захисту нашої країни від агресора, а українські сім’ї – тепло у домівках.

Навіть в умовах воєнних дій ви націлені на виконання виробничих програм і фактично виконуєте бойове завдання - забезпечуєте енергетичну безпеку Батьківщини і наближаєте нашу Перемогу.

Вітання профспілковим комітетам, керівникам і активістам профспілкових організацій, соціальним партнерам, які з перших днів війни спільними зусиллями розгорнули надання допомоги Збройним силам, гуманітарну підтримку постраждалих і вимушених переселенців, потужний волонтерський рух, доклали максимум зусиль до збереження робочих місць і кваліфікованого персоналу. Кращі ваші представники достойно захищають Україну на фронті зі зброєю в руках.

Окремо вітаємо ветеранів підприємств нафтогазової галузі, вашими руками і розумом побудовано унікальні підприємства, сформовано і навчено професійні трудові колективи, закладено трудові і соціальні традиції, які сприяють успішному виконанню завдань галузі.

Всі ми разом довели, що Український народ може пишатися працівниками, спілчанами і трудовими колективами нафтогазової галузі, які навіть у критичних умовах проявили єдність і згуртованість, спроможність спільно досягати високих цілей.

Попереду у нас – напружена, гідна  і результативна праця, яка так необхідна Україні, її успішному розвитку і захисту від зовнішніх зазіхань. І без сумніву -  неминуча Перемога над агресором.

Добра, надійного здоров’я і достатку вам і вашим родинам, твердої віри в Україну.

Миру і спокою всьому нашому народові на довгі і благії літа.

 

СЛАВА УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!

 

Голова

Укрнафтогазпрофспілки                            Володимир ДМИТРИШИН