изображение viber 2023 01 16 14 37 58 338

16.01.2022 Київська міськпрофрада спільно з Київською міською державною адміністрацією організувала та провела для членських організацій та первинних профспілкових організацій Київської міськпрофради семінар фахівців у сфері охорони праці.

 

Захід відбувся в Будинку київських профспілок. Бажаючі мали змогу також приєднатися у режимі відеоконференції за допомогою платформи ZOOM.
Під час заходу фахівці органів міської та державної влади, які опікуються питаннями охорони праці – начальник відділу профілактики страхових випадків Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в м. Києві Олена Бочарова, керівник сектору з питань охорони праці Департаменту міського благоустрою Київської міськдержадміністрації Сергій Шумейко, начальник відділу з питань безпеки праці в АПК Департаменту з питань безпеки праці Державної служби України з питань праці Микола Радіонов поінформували учасників семінару та продемонстрували презентації з таких питань:

   1. Щодо показників та аналізу виробничого травматизму та професійної захворюваності по м. Києву за підсумками 2022 року.
   2. Щодо змін до Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві в частині розслідування нещасних випадків в період дії правового режиму воєнного (надзвичайного) стану в Україні або окремих її місцевостях.
  3. Щодо показників виробничого травматизму та професійної захворюваності по Україні за підсумками 2022 року.
    4. Щодо реалізації у 2023 році заходів з метою недопущення приховування нещасних випадків на виробництві.

    изображение viber 2023 01 16 13 50 56 820

 З усіх питань порядку денного семінару відбувся жвавий та відвертий діалог, обмін думками, пропозиціями та ідеями. Київська міська державна адміністрація висловила подяку Київській міськпрофраді за сприяння та допомогу в проведенні заходу.
Враховуючи важливість, особливо в умовах сьогодення, обговорених питань, сторони домовилися про періодичне проведення семінарів з питань охорони праці.

Детальніше:

https://kyiv.fpsu.org.ua/index.php/novyny/novyny-obiednannia/1468-provedeno-seminar-fakhivtsiv-u-sferi-okhoroni-pratsi

 

Київська міськпрофрада

изображение viber 2023 01 16 14 37 59 881