347227767 794754981947182 8033300860623898965 n

16 травня у Києві на нараді з охорони праці було укладено Угоду про співпрацю і взаємодію між Державною службою України з питань праці та Профспілкою металургів і гірників України. У нараді взяли участь голова Держпраці Ігор Дегнера разом з начальниками відділів та голова ПМГУ Олександр Рябко, головний технічний інспектор праці ПМГУ Володимир Білик, голова ПО ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» Наталя Маринюк, головний технічний інспектор праці у Запорізькій області Ігор Скороходов.

 

Сторони, уклавши Угоду, домовилися співпрацювати на основних напрямах, а саме:

- здійснювати обмін інформацією про стан охорони праці;

- брати спільну участь в організації різних заходів і формуванні програм на державному, галузевому та регіональному рівнях, спрямованих на поліпшення умов праці та підвищення безпеки на виробництві;

- сприяти вдосконаленню українського законодавства про охорону працю та його наближенню до правових норм, прийнятих в країнах Європейського Союзу;

- проводити зустрічі (не рідше ніж раз на рік) для обговорення підсумків проведеної роботи в рамках напрямів співпраці, визначених Угодою.

Поставивши свої підписи під Угодою, Олександр Рябко та Ігор Дегнера висловили упевненість, що вона дозволить консолідувати зусилля Сторін для запровадження безпечних і екологічних технологій, сприятиме реалізації прав працівників на роботу з гідними умовами праці. А також впливатиме на збереження та розвиток трудового потенціалу галузі, щоб забезпечити нашу Перемогу та відновлення України.

Детальніше: http://pmguinfo.dp.ua/novosti-pmgu/6610-gidni-umovi-pratsi-shlyakh-do-peremogi-i-vidnovlennya-ukrajini

 

Профспілка металургів і гірників України