348256467 766192441634082 8789515865415588498 n
18 травня до Львова з гуманітарною місією прибули представники Швейцарського гуманітарного фонду Van for life (президент Дімітрі Монтаніні), з яким ОПЛ співпрацює вже понад рік, з початку повномасштабного вторгнення.
Делегацію у межах співпраці зустріли голова Львівської обласної організації профспілки працівників держустанов Роман Балух та голова молодіжної ради ОПЛ Олег Долінський. Спільно з іноземними колегами вони відвідали Львівський дитячий притулок для дітей Служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації, у якому перебувають діти з тимчасово окупованих територій та східних областей України.
Представники Швейцарського гуманітарного фонду допомогли притулку з придбанням кухонного інвентаря для їдальні, передали дітям багато різноманітного канцелярського приладдя.
Директор притулку Світлана Гаврилюк та голова профкому Галина Маланчук ознайомили гостей зі специфікою роботи дитячого закладу, представили колектив вчителів та вихователів, розказали про нелегкі, а іноді трагічні долі дітей.
В ході зустрічі домовилися продовжити співпрацю. В подальшому, планується передача для потреб притулку дворівневі ліжечка, парти для навчання, засобів гігієни та інше.
 
Джерело: