k1

04 квітня 2014 року членами родин загиблих киян, учасників Євромайдану отримано адресну матеріальну допомогу.

Зважаючи на поточну ситуацію в країні, в м. Києві, Президією  Об'єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок» було прийнято рішення про надання адресної матеріальної допомоги сім’ям загиблих киян, учасників Євромайдану.

Згідно відповіді на лист штабу Євромайдану за № 94 від 28.02.14, інформації розміщеної в засобах масової інформації, установлено, що під час подій Євромайдану загинуло шість киян. Встановлені контакти з членами сімей загиблих (дружини, матері, діти, хто займався похоронами загиблих) та з’ясовано стан сімей (присутність в складі сімей неповнолітніх дітей).
Членськими організаціями Міськпрофради було зібрано цільовий внесок на матеріальну допомогу, яку розподілено між постраждалими родинами.

Також частина членських організацій перерахувала кошти на рахунки, надані засобами масової інформації.

Управління організаційно-інформаційної роботи

Київської міської ради профспілок