P1010761

11 квітня відбувся семінар директорів дитячих закладів оздоровлення та відпочинку Сумської області.  Літній відпочинок та оздоровлення дітей – це одна із можливостей реально покращити здоров'я дітей. Цього літа в області планують роботу  23 позаміські оздоровчі заклади, в яких оздоровиться майже 11 тисяч дітей та підлітків. Відновлює свою роботу після реконструкції і зміни власника оздоровчий заклад «Універ» (колишній табір «Зірниця»). Крім цього будуть працювати наметовий табір «Сузір’я» та державний позашкільний заклад-дитячий заклад санаторного типу «Ровесник».

В семінарі прийняли участь та виступили головні спеціалісти управління молоді та спорту, освіти і науки, охорони здоров’я облдержадміністрації, інспекції з питань захисту прав споживачів у Сумській області, спеціалісти Фонду соціального страхування з ТВП, Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області, управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області,обласної ради профспілок та Головного управління Міністерства доходів і зборів України у Сумській області.

В ході зустрічі обговорені актуальні питання з організації оздоровлення дітей.

Учасники семінару отримали інформаційно-методичні матеріали. На допомогу вожатим оздоровчих закладів спеціалісти комунальної установи «Сумський обласний центр відпочинку, оздоровлення, туризму та військово-патриотичного виховання» підготовили методичний матеріал з організації та проведення ігрових програм, планування виховної роботи.

Своїм головним завданням влітку працівники оздоровчих закладів вважають підвищення рівня надання оздоровчих послуг, якості оздоровлення, збереження життя та здоров’я дітей.

Сумська обласна рада профспілок

P1010762