IMG 6934

Чернігівський Навчально-методичний центр профспілок протягом останніх років приділяє велику увагу впровадженню сучасних технологій навчання та комунікації в роботу профспілок. Нещодавно були впроваджені нові авторські семінари-тренінги: “Інформаційна політика профспілки. Вироблення медіа-стратегії» та «Школа профспілкового блогера (інтернет-технології в дії)». Ще раніше в Центрі були освоєні технології створення сайтів, проведення інтернет-конференцій та веб-семінарів для профспілок.

І ось, днями проведено ще один захід — відео-дискусію (за допомогою технології Skype) за участю лідерів членських організацій Федерації профспілкових організацій області, студентства області та заступника Голови Федерації профспілок України Сергія Кондрюка.

Протягом зустрічі обговорювався широкий спектр питань діяльності профспілок в умовах соціально-економічної кризи та необхідності боротьби за збереження соціальних стандартів в країні. Учасники дискусії мали змогу поспілкуватися між собою, обговорити нагальні проблеми, задати питання керівництву ФПУ щодо поточної ситуації в профспілковому русі та бачення її в майбутньому.

Віталій Копиш,

Чернігів