slide05

Підприємство «Навчально-методичний центр» Федерації профспілкових організацій Чернігівської області

пропонує до вашої уваги нові авторські багатоденні семінар-тренінги:

«Школа профспілкових переговірників» (13-15 травня 2014 року) для представників членських організацій ФПУ — відповідальних за проведення колдоговірної роботи.

Мета семінару-тренінгу: практична підготовка представників профспілкових організацій, профспілкових об'єднань до результативної участі у колективних переговорах різних рівнів. Ви зможете: поглибити знання щодо правової бази укладення колдоговорів, отримати практичні рекомендації щодо змісту окремих розділів колдоговору, тактики і стратегії ведення переговорів, психології переговорників, взяти участь у діловій грі “Колективні переговори на підприємстві”.

«Школа профспілкового блогера: інтернет-технології в дії» (27-29 травня 2014 року) для представників членських організацій ФПУ — відповідальних за проведення інформаційної роботи.

Мета семінару-тренінгу: практична підготовка представників профспілкових організацій, профспілкових об'єднань для ефективного використання інтернет-ресурсів та інтернет-технологій Ви зможете: отримати практичні навички по створенню веб-сторінки організації без залучення додаткових фінансів; навчитися використовувати в своїй роботі найбільш популярні соціальні мережі, YouTube, сервіси Google, ресурси для проведення відеоконференцій; попрактикуватися у створенні інформаційних повідомлень та медіаконтенту для підвищення мотивації членів профспілок та профспілкового членства.

Детальні програми семінарів на сайті Центру:

Телефони для довідок: 0 462 95-51-63, 95-42-07 (навчальний відділ),

0 462 95-84-30 (заступник директора).